logO1.jpg (14119 bytes)


Kjære studieveilederkolleger!

Vi er i innspurten til det nasjonale studieveilederseminaret, og vi i arrangementskomitéen gleder oss til snart å få treffe dere! Det har vært stor interesse for seminaret. Antallet deltakere ser ut til å bli ca 105 + foredragsholdere. Vi vil med dette gi litt praktisk informasjon, særlig med tanke på de tilreisende.

Innkvartering

Som antydet i et tidligere brev, har vi valgt å gi plass til alle interesserte, selv om dette betyr at en del av deltakerne må innkvarteres utenfor hovedbygningen på Fleischer´s Hotel. Noen vil bo i de så kalte "appartementene", som ligger 50-100 meter fra hovedbygningen, andre har fått rom på Park Hotell, som ligger et par minutters gange fra Fleischer´s.

Deltakerlisten gir informasjon om hvilket hotell hver deltaker skal bo på.

Hotellene har følgende telefonnumre: Fleischer´s: 56 52 05 00, og Park: 56 51 13 22.

Ankomst til Bergen

I vårt invitasjonsbrev av 27.08.99 beskrev vi hvordan man finner veien til Det juridiske fakultet på Dragefjellet, hvor seminaret skal være den første dagen. Vi gjentar noen viktige punkt:

Deltakere som kommer med fly til Flesland kan ta flybussen inn til sentrum og gå av ved Radisson SAS Hotell Norge. Derfra er det 7-8 minutters gange til Dragefjellet. Flybussen går hvert 20. minutt og bruker ca 45 minutter inn til sentrum. For å rekke registreringen kl. 11.00 bør man altså ta et fly som lander senest kl. 09.45. En drosje fra Flesland til Dragefjellet koster ca 250:-.

Seminaret vil ha en registreringsdisk midt i den store vestibylen i 6 etg., dvs i gatenivå for de som kommer inn hovedinngangen ved Magnus Lagabøtes plass 1. Dette er den inngangen som ligger nærmest byen og flybusstoppet ved Radisson SAS Hotel Norge. De som tar drosje vil kanskje bli kjørt til den nedre inngangen, ved parkeringsplassen med innkjørsel fra Jekteviksbakken (inntil nylig kalt Prof. Hansteens gate). Fra den inngangen, som ligger i 2. etg., tar man heisen for å komme opp til registreringsdisken i 6. etg.

Parkering

Vi tilrår besøkende ikke å ta med bil, da det sjelden er noen ledige parkeringsplasser ved Dragefjellet. Hvis man skulle være så heldig å finne en plass, må man henvende seg i Det juridiske fakultets ekspedisjonskontor i 6. etg. for å få utdelt en midlertidig parkeringstillatelse.

Oppbevaring og transport av bagasje

All bagasje tas med til Dragefjellet, hvor det vil være bevoktet bagasjeoppbevaring ved siden av registreringsdisken. Ved registreringen vil hver deltaker få utdelt en farget klistrelapp, som skal festes på kofferten. Det vil være tre forskjellige farger, en for hver av de tre bussene som går til Voss. Dette for at deltakerne skal vite i hvilken buss kofferten deres står. Senere på dagen vil arrangørene sørge for at bagasjen blir lastet inn i bussene. På grunn av trange gater ved Dragefjellet vil bussene stå oppstilt på Muséplass, i nærheten av Kvarteret, hvor vi skal få servert forfriskninger før avreisen til Voss.

Telefonnummer til seminarledelsen

Arrangementskomiteen kan fra 20. - 22. oktober  nås på mobiltelefon nr. 917 15 356. Hvis det ikke er mulig å komme frem på dette nummeret, kan man ringe til Det juridiske fakultet, sekretariatet, på nr. 55 58 95 00, og be om at noen derfra gir beskjed til arrangementskomiteen.

Spørsmål kan stilles til e-postadresse voss99@uib.no eller pr. telefon til en av de undertegnede. (Se "Generelt")

Husk å ta med

Vi minner om at deltakerne bes ta med - til utdeling blant seminardeltakerne - informasjon om hva som er skjedd ved egen institusjon siden sist. Deltakere fra institusjoner som har foretatt en eller annen form for opplæring av studieveiledere, bes ta med informasjon om dette.

Vel møtt til nasjonalt studieveilederseminar i Bergen/Voss!

Med vennlig hilsen arrangementskomitéen.


[ Home ] Tema ] Program ] Rapport ] Generelt ] Deltakerliste ]

   


Arrangør: Universitetet i Bergen
Sist oppdatert 30.05.00 av Hans-Petter Isaksen