Workshop

Skrevet av Birk Publisert på 23. april 2013

Her sitter vi og planlegger siste episode av Planet Bergen. Det går utrolig mye forarbeid inn i plannleggingen av hver episode. Dette bildet er tatt etter 17 timer non-stop idémyldring.
Til vanlig legges det inn 400 timer forarbeid til hver episode av Planet Bergen.


Våte dager

Skrevet av Sandra Publisert på 15. april 2013

Etter halvannen uke ute i feltet kan vi endelig si "it's a wrap" til tredje episode i dokumentarserien vår. Denne gangen av vi tatt turen ut i det ville landskapet rundt Lille Lunggårdsvann. Alle i crewet har bestemorshud på fingrene og Erik har mistet to fingre til koldbrann! Likevel gleder vi oss helt sykt til å ferdigstille episoden og vise den for dere!

Fløien var fantastisk

Skrevet av Birk Publisert på 31. mars 2013

Hola! Da har vi kommet ned fra Fløien. Vi har ligget ute i to uker, så nå skal det være deilig å kunne sove i en varm seng fremover. Vi har fanget helt utrolige situasjoner som vi er heldige av å kunne vise dere i den tredje episoden av vår sinnsyke dokumentarserie som fortsetter med å presse grensene til det ytterste.

Her kan du se hvordan vi bruker banebrytende teknologi for å fange de beste bildene av Fløibanen i sitt naturlige habitat.
Her er også et av bildene Ing tok av seg selv da hun forsvant på Fløien. Kameraet er det eneste som ble funnet igjen etter henne.

Innspillingen fortsetter

Skrevet av Emil Publisert på 28. februar 2013

Andre innspillingsdag har vært et faktum. Det startet med et smell klokken ti da hele gruppen møtte opp. Birk startet med å fortelle en vits – alle lo! Det var god stemning fra starten, og da vi fant ut at Sandra hadde gebursdag lå alt til rette for tidenes torsdag med oppholdsvær, duskregn og beskjeden sol ved den blå steinen. Scener som ble filmet var; den ventende kelner, spise pølse, gravid ventende kvinne, to digge chix samt en lubben skjeggete fyr som ventet på en fyr ved navn ”Godot”. Flere scener enn dette ble også spilt inn, og vi gråt av glede da vi fikk se resultatet av de som ble filmet. Nå er det bare timelapse igjen så er vi i boks!

Eventyret er i gang!

Skrevet av Emile Publisert på 27 februar 2013

Første innspillingsdag for episode 1 – Den Blå steinen.. Det ble en ellevill kveld hvor vi filmet en mann med skjegg(Vetle) som skulle legge seg i en sovepose under den blå steinen. Sovepose er en slags klaustrofobisk seng som er hyppig brukt i anledninger som hytteturer, teltturer, flyktning over landegrenser eller filminnspillinger.

Det var et skikkelig kick å starte filmingen og vi gleder oss til å filme i morgen!