Episode 1

I første episode møter vi Ruben som ikke klarer å gjøre de enkleste oppgaver i kollektivet han bor i. Denne gang skulle han kjøpe middag, men kommer tomhendt tilbake. Nå får han en siste sjanse. Gå ut å kjøp ketchup! Det viser seg å ikke være så enkelt som han tror.

Episode 2

I episode to av spenningsserien Ketchup ser vi at Ruben på sin handletur har klart å rote seg bort i et miljø i Bergen som han burde holde seg langt unna. Uten å være klar over det havner han midt oppi et oppgjør mellom to rivaliserende gjenger. Hvem er venner og hvem er fiender?

Episode 3

Ting ser ut til å ta en ny vending for Ruben, men er det en positiv vending? Det gjenstår å se når den uheldige hovedkarakteren igjen inngår en avtale han ikke klarer å holde. Alt for å få den ketchupen!

Episode 4

Etter en dramatisk sluttscene i tredje episode har plutselig Ruben havnet i en mye farligere situasjon enn det han først trodde. Oppgjørets time har kommet, og feiden mellom gjengene tilspisses. Det hele blir avgjort høyt over bakken. Kommer Ruben seg noensinne hjem til kollektivet med ketchupen?