Ruben Den forsvinnende ketchupen

Ruben er en student i begynnelsen av tyveårene som bor i kollektiv i Bergen. Han er ikke spesielt godt likt blant dem han bor sammen med, og dette er fordi han til stadighet ikke klarer å gjøre de oppgavene han blir bedt om å gjøre. Det er ikke fordi at Ruben er lat eller bare ikke gidder, det er rett og slett fordi han har en tendens til å rote seg bort i de rareste ting. De andre i

kollektivet tror ikke lenger på alle de dårlige unnskyldningene som Ruben leverer når han ikke har gjort sin del av jobben, og de har gått lei av den gjentagende historien om at det skjedde noe helt sykt da han for eksempel skulle ut med søppelet. Derfor får Ruben én siste sjanse til å bevise at han duger til noe: han skal kjøpe en ny ketchup. Denne oppgaven skal i utgangspunktet ikke være så altfor vanskelig, men det hele utvikles til en vill jakt hvor det ikke lenger bare handler om å få tak i den dumme ketchupen.

 

Big Boss Man og hans bande

Big Boss Man er en fryktet person i Bergens undergrunnsmiljø. Han driver en bande som opererer med menneskehandel, da i hovedsak med prostituerte kvinner. Ingen vet hvor Big Boss Man sitt kontor egentlig er, for hver gang han skal møte noen av sine undersåtter så oppgir han en ny adresse. Det er som oftest i en mørk kjeller.

 

Big Lips og hennes feminister

Big Lips er den kvinnelige motparten til Big Boss Man. Hun leder en gjeng beinharde feminister som blant annet kjemper mot prostitusjon. Grunnen til at de holder seg skjult er fordi metodene deres ikke alltid er like lovlydige. Hovedkvarteret deres er en nedlagt rettsal som de nå bruker til å dømme menn som har begått det de ser på som den groveste forbrytelse, nemlig enhver urettferdighet gjort mot kvinner.