Snö

Om bandet
Vi er en gjeng venner som møttes som omtrent ukjente. Det å bli kjent gjennom musikken, har en helt egen verdi, OG FY SØREN SÅ GØY DET ER! Vi har remixet vårt forhold til hverdandre i løpet av de to årene vi har spilt og jammet sammen, samtidig som vi har utviklet musikken vår på samme måte. Vi har hatt litt forandring i bandets medlemmer det siste året. Vår første trommis, Nils Martin Haugfos måtte flytte tilbake til Kristiansand for å fullføre studier, han er en fantastisk musiker, og spiller nå i bandet Captain Radio. Richard Sundby, vår føste gitarist, måtte avgårde i militæret. Med hans metallbakgrunn og heftige gitarpartier, har han bidratt til å sette bandets sound. Ellers fikk Snö og resten av verden et hardt tilbakeslag da fiolinisten vår Mira Eskeland Brekke omkom november 2011. Mira var en fantastisk dyktig musiker, og de kreative, originale melodiøse partiene hun tryllet frem, sitter som støpt i resten av bandet. Vi har de verdifulle opptakene hun gjorde her på siden vår.

Nå bestar Snö av
Petter Soltvedt. En fantastisk gitarsist og komponist. Studerer musikklærerutdanning på Høgskolen.
Mikael Clavier. Spiller bass i Snö, og er utrolig musikalsk. Studerer musikkterapi ved Griegakademiet.
Øystein Eriksen. Spiller trommer i Snö, og studerer musikkterapi ved Griegakademiet. I tillegg er Øystein en vanvittig dyktig pianist.
Andreas Melve. Plukket vi opp fra Musicians institute LA. Andreas spiller gitar i Snö. Studerer Film- og TV-produksjon ved Universitetet i Bergen.
Karla Lesley Kjellsdotter Jaeger. Bandets gründer. Vokalist i Snö. Studerer ved Bergen Arkitekthøgskole.


Om Snö sin musikk
Skraper man på overflaten av bandets musikalske stil kan det fremstå som rock, men med bakgrunner i både metall-, jazz- og klassisk miljø skaper musikerne sammen noe som ikke så lett lar seg klassifisere. Snö spiller sin egen sjanger hvor spenstig, men vakker kvinnevokal akkompagneres av et dønn stødig band som vet hva de driver med. Egenkomponerte låter med spreke kontrastfylte krumspring og fengende melodilinjer er noen nøkkelord. Setter du pris på original musikk som veksler mellom tunge riff, lange progressive instrumentalpartier og vakre melodier er Snö virkelig verdt å få med seg.

Facebook Urørt