Til ord skal du bli er studentteateret Immaturus sin hovedproduksjon høsten 2016. Stykket er skrevet og regissert av Anders Løkeland Slåke som også har sin regidebutt med dette stykket.

Vi i Immaturus inviterer til dette flotte stykket og håper så mange som mulig vil komme og se det. Det vil bli premiere lørdag 15. oktober og stykket vil bli satt opp mandag-lørdag kommende uke og, altså 17.-22. oktober. Dørene åpner 18:30 og forestillingen starter 19:00.Image Image

Image Image
Eit gløymd brev fører forretningsmannen Frederik Wilhelmsen tilbake til eit liv han forlot, der han møter stader og relasjonar han trudde var sett på pause. Det viser seg fort at han har undervurdert omfanget av vala han har tatt. I søken etter å endre si eiga skjebne har han og endra skjebnane til dei rundt seg, men kanskje ikkje slik han aller helst skulle ynskje.

”Til ord skal du bli” er ei melankolsk skildring av dysfunksjonelle relasjonar, val og det å kome heim. Stykket utforskar beslutningar og menneske sine grunnar til å ta dei. Kva er du villig til å ofre for dei rundt deg, og kan du eigentleg forutsjå konsekvensane av handlingane dine?